Her er vi! Katrine & Morten Arnfeldt.

Vi overtog hotellet i september 2017, og brugte vinteren og foråret 2017 og 2018 på at sætte hotellet i stand og sætte vores personlige præg på vores nye sted.

De 6 værelser, blev til 5 værelser, da vi nedlagde et værelse til fordel for to nye badeværelser til to af vores værelser. 

vi Restauranten blev malet, der blev købt nye stole, og alle vores billeder og mormors broderier blev fundet frem og sat på væggene. Det gav lige pludselig mening, alle de ting Katrine havde gemt i mange år.

Til sidst fik vi omvandlet det tidligere kontor, til vores helt egen lounge, med blandt andet Ærø Whisky, bøger, Mortens gamle svanestole og bløde møbler fra Røde Kors Butikken.

Hvordan fandt vi Ærø? Ja Katrine læste rent faktisk en artikel om Ærø, og sagde til Morten, jeg tror vi skal en tur til Ærø. “Det er jo en ø” sagde Morten. Men afsted tog vi, og vi blev meget hurtigt forelsket i skønne Ærø.

Morten er uddannet kok, og Katrine elsker at indrette og hygge, og ikke mindst elsker hun god mad og vin. Vi  synes derfor, at vi er et godt mach til at være hotel/restaurant ejere.

Morten har i sine unge dage været i London og har arbejdet på 1 og 2 stjernede Michellin restauranter med køkkencheferne Gordon Ramsay, Markus Wareing & Philip Howard. Fra 2000 til 2005 havde Morten sin egen gourmet restaurant på Nørrebro i København, De Gaulle. Fra 2006 til 2017 var Morten ansat som F&B Chef på Quality Airport Hotel Dan i Kastrup.

Katrine er uddannet pædagog og har siden 2008 været ansat som HR Assistent og lønbogholder. Katrine tager sig derfor af bogholderiet på hotellet 🙂

Vi synes selv at vi er nået meget langt siden vi overtog hotellet og er meget stolte af hotellet og restauranten. Vi glæder os derfor meget til at vise jer vores sted!

På glædeligt gensyn i 2019, Ærøske hilsner fra Morten & Katrine