Restaurant

Åbningstider:

Fredag & lørdag fra kl. 18.30

Husk at bestille bord.

Vores menu består af lokale råvarer, fisk fra Marstal, Kød fra Ærø Slagteren og Grøntsager fra Bølgemose

Vildeurter fra Nils Ørum.

Menuen skifter ofte, da den afhænger af de lokale råvarer.

 

Menu

Crémant & Snacks

Crémant dÁlsace Domaine Bott Geyl

Ærø kartoffel, rørt rygeost, sprødt rugbrød & krebinet af selleri & æble

Menu:

Rimmet torsk – Sprøde løg med urter & syltede squash

Havtaske – Bolschebeder fra Bølgemose & bisque

Krogmodnet svinekam – Braiseret svinekæber, risotto & grønt 

Syltede Ærø Figner- Nøddebund, marengs & mirabelle is

Pris per person kr. 625,-

                                                                      Vinmenu 4 glas kr. 495,- 

Ostetallerken – 3 danske oste med sødt og sprødt kr. 135,-

                                                                Kaffe med petit fours kr. 65,-

Udenfor vores åbningstider: Ønsker du at holde en fest eller et arrangement hos os, så ring til os på 62 52 23 00 eller på mail@arnfeldthotel.dk