Åbningstider:

Juli: Tirsdag-Lørdag

August: Fredag & Lørdag

September: Fredag & Lørdag

Oktober: 26. Oktober

November: 23. november JULEMARKED & 30. november JULEMARKED

December: Fredag & Lørdag

Husk at bestille bord.

Vores menu består så vidt muligt af lokale råvarer. 

Menuen skifter efter årstidens lokale råvarer.

Aftenmenu:

Champagne & snack, 4 retters menu, DKK 750,-

Vinmenu – 4 glas DKK 550,-

Vi åbner meget gerne restauranten op for dig hele året:

Pris aften DKK 12.000,-  /pris frokost DKK 7500,-

Ring til os på telefon 62 52 23 00 eller skriv os en mail på mail@arnfeldthotel.dk

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Menuen ændres løbende alt efter Ærøs lokale råvarer:

Champagne & Snack 

Henri Giraud – Esprit Nature

 

Gravad torsk, urtemayonnaise, æble & chips

 

Menu

Tatar af Dexter Kvæg fra Vesteraas 
Strandkarse, Mayonnaise & Ærø bær

                                                                 

Pulpo Blæksprutte & Jomfruhummer Krebinet

 Fennikel, gule beder & hummerbisque 

Sprængt Kalvebryst & Kartoffelskum 

Gulerødder, Beder, Kartofler & Purløg 

 Jordbær & Kærnemælksmousse

Jordbær Sorbet, Hvidchokolade & Sprød Havre 

Champagne, Snack & 4 retters menu kr. 750,-

Vinmenu kr. 550,-

                                 Kaffe /The & Fransk Nougat kr. 75,-