Restaurant

Vores menu består af lokale råvarer, fisk fra Marstal, Kød fra Ærø Slagteren og Grøntsager fra Bølgemose

Vildeurter fra Nils Ørum.

Menuen skifter ofte, da den afhænger af de lokale råvarer.

Åbningstider:

Juli: Tirsdag – onsdag – torsdag – fredag – lørdag fra kl. 18.30

 

Menu

Crémant & Snacks

Crémant dÁlsace Domaine Bott Geyl

Ærø kartoffel, rørt rygeost & sprødt rugbrød

Menu:

Rimmet torsk – Sprøde løg med urter & relish

Rødspætte & Stenbiderrogn – Grøntsager fra Bølgemose & bisque

Oksefilet fra Poppel Gaarden – Strandkål & rødvinssauce

Sommerbær – Kærnemælksfromage, kammerjunker & is

Pris per person kr. 625,-

                                                                      Vinmenu 4 glas kr. 495,- 

Ostetallerken – 3 danske oste med sødt og sprødt kr. 135,-

                                                                Kaffe med petit fours kr. 65,-

 

Udenfor vores åbningstider: Ønsker du at holde en fest eller et arrangement hos os, så ring til os på 62 52 23 00 eller på mail@arnfeldthotel.dk