Åbningstider:

Fredag & lørdag fra kl. 18.30

Ledige borde i november: 24. november & 30. november.

Ledige borde borde i december: 7. december, 8. december, 14. december & 15. december.

Husk at bestille bord.

Vores menu består så vidt muligt af lokale råvarer. 

Menuen skifter efter årstiden og de lokale råvarer.

 Jule Menu 2018:

Crémant & Snack

Crémant dÁlsace Domaine Bott Geyl

Sprængt kalvetunge – Ærø valnødder & peberrodscreme

Menu:

Havtaske – Syltede kantareller, persillerødder & rød sennepssalat

Jomfruhummer krebinet – bisque & syltede beder

Andebryst & confiteret andelår – Kvædekompot, rødkål & portvinssauce

Syltede Ærø Æbler – Sukkerroe crumble,  marengs & Ærø Whisky iscreme

Pris per person kr. 625,-

Vinmenu 4 glas kr. 495,- 

Kaffe med petit fours kr. 75,-

Vi åbner gerne restauranten for mindre selskaber, minimum  pris aften DKK 12.000,-  /frokost DKK 7500,-

Ring til os på 62 52 23 00 eller på mail@arnfeldthotel.dk