En bid af Ærø

Mad og vin er en stor del af vores liv, og det vil vi gerne dele med alle jer. Vi har derfor samlet alle vores forskellige erfaringer og yndlings former for madlavning og hosting i hjertet af Arnfeldt Restaurant. 

På Arnfeldt restaurant, vil vi gerne opleve nye ting og eksperimentere, derfor har vi startet etChef residency program”, hvor vi inviterer kokke fra hele verden til at komme i op til en måned. De vil hver lave en ny menu med 100% lokale råvare, som de vil sætte deres helt eget præg på.

Vores vinkælder vil stå klar til at matche de fantastiske retter. Vi tilbyder også vinsmagninger og vin sammesætninger. Vores vine er nøje udvalgt af vores egen Ariel Calabrese, sammen med vores sommelier som bor og arbejder med vin i Paris, Lucy Rosedale.

Restauranten åbner fra start marts 2023 for både frokost og aftensmad, og vi glæder os til at byde jer velkommen ind i den nyrenoveret restaurant og de private spisesale. Vi inviterer jer indenfor i en atmosfære som er afslappet og komfortabel, optimalt for at nyde alle retterne og vinene samt den gode energi. 

Vi lancerer snart den første gæste kok, så hold jer opdateret her på siden eller på vores Instagram