Vi vil gerne opleve nye ting og eksperimentere. Derfor har vi startet et “Chef Residency Program”, hvor vi inviterer kokke fra hele Verden til at komme på besøg og lave mad sammen med Ariel Calabrese. De skal hver især lave deres egen menu med råvarer primært fra Ærø og omegn. Stilen er derfor forskellig fra kok til kok, så der er altid noget nyt at opleve på Arnfeldt.
Vores vinkort består hovedsageligt af naturvin og biodynamisk vin, der passer til retterne og vores koncept.
I vores restaurant har vi et afslappet miljø, hvor alle er velkomne. På Arnfeldt skal det også være sjovt for personalet at være på arbejde, så I kan forvente en sjov jargon, høj baggrundsmusik musik og personlige outfits. Vi håber derfor, at I som gæster, vil nyde den gode stemning med os.
Menu
Delemenuen består af 5-6 retter til en pris af 350 kr. pr. person.
Menuen skifter dagligt afhængigt af de lokale råvarer. Så hold dig opdateret på dagens menu på vores Facebook eller Instagram.
Åbningstider
Torsdag – Søndag fra kl.18 – 21
Reserver jeres bord her.