Velkommen

Menu

I år bliver lidt anderledes, da vi overtog Hotel & Brasserie På Torvet den 1. januar. Vi har siden da forsøgt at finde nogen gode og dygtige eftertager, men det har desværre ikke lykkedes, vi leder stadig efter de helt rigtige.

Morten står i køkkenet på Brasserie På Torvet, og serverer klassiske brasserie retter med et twist og med så mange lokale råvarer, som Ærø kan tilbyde.

Vi har åbent fra kl. 12.00-22.00, køkken fra 12.00-15.00 & 18.00-21.00.

I kan bestille bord på bras@paatorvet.dk og læse mere her på vores hjemmeside http://www.paatorvet.dk

 

Morten Arnfeldt

Morten Arnfeldt har en fortid på 1- og 2-stjernede Michelinrestauranter i London hos Gordon Ramsay, Marcus Wareing og Philip Howard.

Fra 2000 til 2005 drev han gourmetrestauranten DeGaulle i København, og har gennem tiden markeret sig på den danske gastronomiske scene; senest i forbindelse med kokketræf på Restaurant Kokkeriet i november 2019.

I dag står Morten i køkkenet på Brasserie På Torvet.

Morten Arnfeldt - Manden bag gastronomien

Gastro Fyn

I 2020 var vi så heldige at blive optaget i Gastro Fyn samarbejdet 🙏 I dette samarbejde er bl.a Falsled, Sortebro Kro og Restaurant Pasfall.

Et samarbejde mellem fynske restauranter, der er gået sammen om et madmanifest, som skal sikre dig som gæst en helt særlig madoplevelse baseret på Fyns bedste råvarer.