Velkommen til Arnfeldt Restaurant - Vi glæder os til at byde jer indenfor til vores Gourmet menu med alle de gode råvarer fra Ærø.

Åbningstider:

Vi åbner igen den 30. april 2021

Maj: Torsdag, fredag & lørdag

Juni: Torsdag, fredag & lørdag

Juli: Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag & lørdag

1. August – 15. august: Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag & lørdag

16. august – 31. august: Torsdag, fredag & lørdag

Oktober: Fredag & lørdag

Husk at bestille bord, det gør du ved at skrive os en mail på mail@arnfeldthotel.dk

Menu

Vores menu består så vidt muligt af lokale råvarer, og skifter alt efter årstiden og Ærøs lokale råvarer.

Arnfeldt Gourmetmenu:

Snack & Champagne

4 retter DKK 950-

Vinmenu 4 glas DKK 650- 

Kaffe/the & Petit four DKK 95,-

Arnfeldt Gourmetophold

Snack & Champagne

4 retters menu med lokale råvarer

Kaffe/the & Petit four

Overnatning i dobbelt værelse og med stort morgenmad

Pris per person fra DKK 1925,-

Vinmenu DKK 650,-

Tillæg per person: Dobbelt værelse med havudsigt DKK 100,- Tillæg for suiten DKK 550,

Uformel Gastronomi

På din tallerken ønsker vi, at du skal opleve et stykke af det Ærø, vi selv holder af.

Sommerhalvåret - lyst og friskt

Besøger du os om foråret, kan det være den spæde friskhed i løvstikke, ramsløg, tang og havtaske.

I højsommeren er paletten bredest med en variation af øens friske bær, farmergrøntsager, rabarber, vilde urter, blomster, strandbeder og strandkål. 

Vinterhalvåret - tæt og intenst

Efterår og vinter byder på de mørkere og dybere smagsnuancer, hvor vi kommer tættere på jorden, rødderne og elementerne. 

De vilde urter fra den ærøske natur spiller en central rolle i vores anretninger året rundt.

Fra den lokale muld

Morten henter flere gange ugentligt sæsonens grøntsager, der drysser den jord, de er gravet op af. Hos de små grøntsagsavlere på øen er der altid tid til en snak. Det er ofte dér, i pusterummet, at inspirationen opstår, og aftenens menu definitivt tager form.

Grundholdningen i restauranten er, at gourmet skal være vedkommende, smagsintenst og råvarenært.

Vi fører et lille, skiftende udvalg af eksklusive vine, som vi komponerer til hver menu.

Morten Arnfeldt - Manden bag gastronomien

Morten Arnfeldt har en fortid på 1- og 2-stjernede Michelinrestauranter i London hos Gordon Ramsay, Marcus Wareing og Philip Howard.

Fra 2000 til 2005 drev han gourmetrestauranten DeGaulle i København, og har gennem tiden markeret sig på den danske gastronomiske scene; senest i forbindelse med kokketræf på Restaurant Kokkeriet i november 2019.